Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

LUGNARE HUND – Endagskurs

15 juni kl 10:00 - 13:00

550kr

Har du en hund som gärna stressar upp sig på promenaden, har svårt att slappna av i nya miljöer eller följer med dig överallt i huset? Då behöver du verktyg för att få en lugnare hund.

Lugn är något som många underskattar hur mycket vi faktiskt måste träna. En lugn hund kommer automatiskt välja bra beteenden, som att lugnt kolla eller sitta, vila eller nosa. En hund som inte är lugn väljer lätt fel beteenden så som skälla, gnälla hoppa, dra på kopplet etc. Lugn är också a och o för att få din stressade hund att rensa kroppen på stresshormoner. 

Under kursen får du massor med verktyg för att hjälpa din hund bli lugn och sansad både hemma och på promenaden. Vi kommer bland annat jobba upp en av- och påknapp, skapa en plats där din hund älskar att slappna av, träna på att vara lugn runt störningar och träna in flera passiva signaler du kan använda överallt för att få din hund att slappna av.

VIKTIG INFO INNAN DU BOKAR

Skällig Hund?

Har du en hund som skäller på eller är rädd för hundar och människor hör av dig till oss innan du bokar. Detta så att din hund kan få en så stressfri kurs som möjligt. KONTAKT

Avbokningsregler

Avbokning mot full återbetalning kan ske upp till 7 dagar innan kursstart. Om du bokar senare än 7 dagar innan start är din bokning bindande.

All övrig info du behöver inför din kurs finns här: Viktig Info Inför Kurs

Detaljer

Datum:
15 juni
Tid:
10:00 - 13:00
Pris:
550kr
Evenemang Kategori:

Plats

Hundhallen Torpshammar
Småbovägen 1
Torpshammar, 84013 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.positivhundtraning.se/hitta-hit/

Arrangör

Positiv Hundträning
E-post:
info@positivhundtraning.se
Webbplats:
www.positivhundtraning.se

Biljetter

Biljetter är inte tillgängliga eftersom evenemang har varit.

© positivhundträning 2019

Log in with your credentials

Forgot your details?