Kundutlåtanden

Jag är otroligt tacksam för all feedback. Nedan är några citat från mina tidigare kunder.

Kolla gärna också på några kort från våra kurser och om du vill veta mer om kursmiljön finnsn info via denna länk: VÅRA KURSER

”roliga övningar som är lätta att fortsätta med hemma”

Impulskontroll & Självförtroende workshop

Bra upplägg på kursen med roliga övningar som är lätta att fortsätta med hemma. Ulrika är en engagerad och kunnig kursledare som med hjälp av dagens vetenskap lär ut positiv hundträning på bästa sätt!

/Anna, Gizmo & Kiro

”Den absolut bästa onlinekursen jag gått.”

Lugna Din Reaktiva Hund – Onlinekurs

Jag har gått kursen med min reaktiva schäfertik nu under våren.
Det här är den absolut bästa onlinekursen jag gått. Ulrika är jättebra och vet verkligen vad hon pratar om. Jag har lärt mig massor på den här kursen och man får många olika tips på hur man kan träna bort reaktiviteten. Sen väljer man själv vad som passar sin egen hund. Allt är naturligtvis reko träning. Sen gillar jag att det är live lektioner en gång i veckan där man kan ställa frågor direkt. Men kan man inte vara med live så tittar man när man kan i efterhand. Jag rekommenderar alla som kan att gå den här kursen för Ni och hunden kommer lära Er massor. 

/ Maria och Qiwi

”Värd varenda krona”

Lugna Din Reaktiva Hund – Onlinekurs

Jag är väldigt nöjd med kursen, den var värd varenda krona. Det finns mycket jobb med min hund i framtiden, men redan under de här veckorna med de verktygen vi fick jobba med kunde jag se förbättring. Det var första gången jag har gått en online-kurs, och det var bästa upplägget för oss. […] Man har fått många verktyg för träning, vi hann inte med alla övningar, men nu har man ordentlig kunskapsbank att jobba med. Jag har fått mycket bättre förståelse varför min hund gör som den gör, och att man är inte ensam om sina problem, och att jag är inte en dålig hundägare med en ouppfostrad hund. Så jag kan verkligen rekommendera den här kursen.

/Nataliya & Alex

”Jag svävar på moln”

Koppel- och Kontakt – Intensivkurs

Ulrika! Tack för en fantastisk koppel-och kontakt träningskurs idag på Birsta Hundcenter. Hjalmar och jag är helt slut men så otroligt nöjda med dagen. Att med så ”enkla” medel få en sån kontakt med sin hund! Jag svävar på moln. Jag kommer att kontakta dig angående fler kurser samt ev anlita för privatlektioner. Vi kommer att träffas igen, garanterat! Än en gång TACK!! 
/Helena och Hjalmar

 

GILLA!

Koppel & Fokus workshop

Proffsig & kunnig instruktör med positiva metoder, GILLA!

/Annika & Bobbo

”Nyttiga övningar”

Fortsättningskurs

Jätte bra kurs med nyttiga övningar som jag absolut kommer att ha nytta av. Vi kommer att återkomma!

/Jennie och Hulda-Lee

”kursen är jättekul för både hundar och ägare”

Grundkurs

Ulrikas Grundkurs har varit exceptionell. Vi lärde oss massor på kursen och Ulrika är kunnig och gjorde kursen jättekul för både hundar och ägare. Jag rekommenderar henne starkt!
/Emily & Texa

”En av de bästa jag gått kurs för”

Koppel- och kontakt intensivkurs

Kan verkligen rekommenderas! Mycket duktig instruktör som ser individen. Gick en intensivkurs och det är en av de bästa jag gått kurs för.

/Helena och Pingla

”Bra längd och bra format”

Trickskurs

Jag tycker att det var bra längd på kurstillfällena och bra format. Toppen med 3-4 hundar som vår kurs var. 

/Ulrika med Ella å Lotta

”Kurserna är så bra och väl värda att ta din hund eller valp på”

Valpkurs

Riley har gått igenom Ulrikas vardagslydnadskurs och älskade det. Har han lärt sig massor av nya saker. Kurserna så bra och väl värda att ta din hund eller valp på. Ulrika är naturlig med hundarna. Skulle definitivt rekommendera henne.
/Tracy & Riley

”Bra med små grupper”

Koppel- och Inkallningskurs

Jag tycker det är bra med små grupper o att man sedan får jobba utifrån varje hunds nivå o möjligheter.
/Åsa och Elliz

 © positivhundträning 2020 |   Orgnummer: 8501227485   |   Postadress: Fränstavägen 344, 84012, Fränsta

Log in with your credentials

Forgot your details?