Kurser

Varmt välkommen till Positiv Hundtränings kursutbud! Vi erbjuder en rad olika kurser i Torpshammar och online.

Kurserna håller till i Torpshammar i vår egen hundhall eller utomhus. Du kommer att arbeta i en liten klass med max 5-6 hundar i varje. I hallen har alla hundar har en egen avskärmad yta för maximal avslappning mellan övningarna. Jag strävar alltid efter en så lugn kursmiljö som möjligt och det är sällan du hör hundar som skäller eller träffar på hundar som är stressade på mina kurser. Jag känner att en lugn kursmiljö främjar maximal inlärning för både hund och ägare.

Om du undrar vad Positiv Hundträning är, och varför det här sättet att träna och leva med sin hund blir allt större runt om i världen ska du läsa det här: TRÄNINGSFILOSOFI

Alla priser är per hund, och ni är välkommen att ta med så många familjemedlemmar ni vill, men barn under 5 år bör stanna hemma.

Nedan finns alla våra aktuella kurser.


Endagskurser

Kurser för dig som vill boosta din träning inom ett specifkt område, eller testa på något du tycker verkar kul.


Kurser med flera träffar

Om du känner att du vill ha kontinuitet i din träning på längre sikt, eller om du just fått en ny hund så är en kontinuerlig kurs det bästa valet.


Onlinekurser

Om du inte finns i närheten av Torpshammar eller om du inte har tid att gå en vanlig kurs så rekommenderar vi onlinekurser.

Vi släpper en rad onlinekurer löpande under året. Kurserna är riktade mot alla hundar och ägare och via video får du lära dig massor med nyttiga kunskaper.

Intresselista för onlinekurserVad vill du gå onlinekurs i för ämne?
Vänligen godkänn att vi får kontakta dig via email genom att klicka i nedan.

Du kan avboka dessa mejl när som helst.


© positivhundträning 2019

Log in with your credentials

Forgot your details?