Kurser

Varmt välkommen till Positiv Hundtränings kursutbud! Vi erbjuder en rad olika kurser i Torpshammar och online.

Kurserna håller till i Torpshammar i vår egen hundhall eller utomhus. Du kommer att arbeta i en liten klass med max 5-6 hundar i varje. I hallen har alla hundar har en egen avskärmad yta för maximal avslappning mellan övningarna. Jag strävar alltid efter en så lugn kursmiljö som möjligt och det är sällan du hör hundar som skäller eller träffar på hundar som är stressade på mina kurser. Jag känner att en lugn kursmiljö främjar maximal inlärning för både hund och ägare.

Om du undrar vad Positiv Hundträning är, och varför det här sättet att träna och leva med sin hund blir allt större runt om i världen ska du läsa det här: TRÄNINGSFILOSOFI

Alla priser är per hund, och ni är välkommen att ta med så många familjemedlemmar ni vill, men barn under 5 år bör stanna hemma.

Nedan finns alla våra aktuella kurser.


Mammaledig november – februari 2020

Under November 2019 fram till Februari 2020 kommer vi inte ha några kurser då jag (Ulrika) går på mammaledighet.

ONLINEKURSER finns fortfarande att boka och PRIVATTRÄNING kan bokas med flexibilitet i tider och dagar.

I Februari 2020 kommer vi lansera ett helt nytt koncept där du betalar månadsvis och kan välja och vraka bland alla kurser vi har tillgängliga varje månad. Om det här låter spännande och du vill höra mer, lägg till dig på vår mejllista nedan.


Kommande Kurser

Gå med i mejllistan för att få veta direkt när nya kurser läggs upp.  © positivhundträning 2019 |   Orgnummer: 8501227485   |   Postadress: Fränstavägen 344, 84012, Fränsta

Log in with your credentials

Forgot your details?