Månadsträning

Om du känner att du vill ha kontinuitet i din träning men inte kan eller vill gå kurs varje vecka, då är månadsträning för dig!

Du kommer under 6 månader utvecklas och växa tillsammans med din hund. Vi kommer ha superkul ihop och du kommer få lära dig massor under din tid på kursen.

Hur funkar det?

  1. Du anmäler dig till den kurs nedan som du känner passar dig bäst.
  2. Varje månad i 6 månader (och längre för de som vill) ses vi för en 2-3 timmars intensivkurs där du får lära dig massor med nya saker samt utveckla dina färdigheter i din egen takt. Alla lekar är anpassade på individuell nivå så du får det mesta ut av din träning.
  3. Mellan träningsträffarna får du tillgång till en sluten Facebookgrupp där du kan ställa frågor, lägga upp videos och bilder på dina framsteg.

Betalning sker månadsvis via kortbetalning och du kan hoppa av när du vill men då kommer din plats erbjudas till någon annan.


Tillgänliga kurser

Skälliga Fido

Kursen för dig som har en stressad, reaktiv eller osäker hund som ofta triggas av andra hundar eller människor på promenaden.

Om du är trött på dina stressiga promenader och är redo att se en förändring så är du varmt välkommen!

Kurseninnehåller 6 kurstillfällen och 1 privatträningspass på 1 timme innan första kurstillfället.

Datum (kan ändras): 1 timme privatträning + 27/4, 25/5, 29/6, 27/7, 24/8 och 21/9.

Tid: 10:00 – 13:00

Pris: 595 kr per månad

6 platser

Från Nybörjare till Drömhund

Har du, eller kommer du under våren få hem en ny familjemedlem? Vill du få den bästa starten i livet för din nya hund? Eller är du nybörjare inom konceptträning? Välkommen till den mest omfattande grundkursen i västernorrland!

Här får du inte bara tillgång till kurserna utan även ett arkiv av videos som kommer hjälpa dig redan innan första kurstillfället.

Datum (kan ändras): 27/4, 25/5, 29/6, 27/7, 24/8 och 21/9.

Tid: 13:30 – 16:30

6 platser

Pris: 495 kr per månad

Promenadgeni

Har du en hund som är vänlig mot allt och alla men som drar på kopplet om en tok och slår av öronen så fort kopplet knäpps av?Då behöver du vår nya månadskurs, promenadgeni!

Koppel och inkallning är så mycket mer än att bara nöta på dessa färdigheter. Ofta dra hundar på koppel för att at har svårt att tolerera den frutrationen som uppstår, och anldeningen att inkallning inte funkar beror ofta på brist av impulskontroll.

Genom lekar och koncept tränar vi en hund som alla på byn kommer avundas. En hund som du kan lita på och en hund som vill hänga med dig snarare än allt annat.

Datum (kan ändras): 28/4, 26/5, 30/6, 28/7 och 25/8, 22/9

Tid: 10:00 – 13:00

6 Platser

Pris: 425 kr per månad

Agility och Nosaktivering för skojs skull!

Vill du göra något kul med din hund? Vill du bygga er relation? Öka din hunds självförtroende? Då är agility och nosaktivering perfekt!

Genom roliga lekar lägger vi grunderna i agility, på en nivå du lätt kan göra i trädgården. Agility kräver teamwork, fokus, impulskontroll och optimism. Allt detta får du ”på köpet” med den här roliga sporten!

Nosework, eller nosaktivering ger hunden ett utlopp för att använda sin fantastiska nos. Vi kommer jobba med dofter och lära din hund att hitta dem genom att visa uthållighet, tålamod och självförtroende. Du kan sedan lätt ta hem dina kunskaper och aktivera din hund i ditt eget vardagsrum.

Datum (kan ändras): 28/4, 26/5, 30/6, 28/7 och 25/8, 22/9

Tid: 13:30 – 16:30

6 Platser

Pris: 425 kr per månad


Anmälan

© positivhundträning 2019

Log in with your credentials

Forgot your details?