Onlinekurser

Kunskapsbanken

I kunskapsbanken kommer du får tillgång till 4 mina senaste föreläsningar och biblioteket kommer kontinuerligt uppdateras med fler förelsningar och djupdykningar.

1. Lugna Dina Stressiga Promenader
2. Ensam Hemma Problem och Besöksstress
3. Stressfri Hantering
4. Berika Dina Promenader. 

När du köper Kunskapsbanken får du tillgång till alla dessa så länge du vill OCH du får även tillgång till alla framtida onlineföreläsningar som också kommer laddas upp i banken.

PRIS: 695kr

Pssst… om du vill ha ännu mer kunskap, kolla in vårt paketerbjudande med Kunskapsbanken och Lugna Din Reaktiva Hund nedan!


Kunskapsbanken + Lugna Din Reaktiva Hund

Lugna Din Reaktiva Hund är 10 timmar med teorilektioner om hur du får ett lugnade och härligare liv med din reaktiva och stressade hund. Som en bonus får du även tillgång till 8 livesändningar som gjordes under kursen och som ger svar på många vanliga frågor som ofta kommer upp. Totalt är detta 15 timmar material att djupdyka i!!!

När du bokar får du till gång till de första 3 lektionerna direkt efter ditt köp och resterande rullas ut en gång i månaden fram till juli.

Du kan välja att betala allt på en gång eller avbetala på 6 månader.

PRIS: 1595kr eller 295kr i 6 mån.


Du är också varmt välkommen att gå med i facebookgruppen Ett Positivt Hundliv för att hålla dig uppdaterad om framtida erbjudanden och för att snacka hund.

Pssst… Om du inte kan vänta till nästa kursstart varför inte kika på våra privatträningspaket via skype eller telefon?

PRIVATTRÄNING

© positivhundträning 2019

Log in with your credentials

Forgot your details?