Förväntningar på Din Hund och Er Träning

Här är en liten film med mina tankar kring de extrema förväntningar som många har på sin hund eller valp. För höga förväntningar på din hund och er träning kan skapa extrem stress hos både hund och ägare. Detta i sin tur hämmar inlärning och träningslust. Istället bör en relation mellan hund och ägare bygga på bådas trevnad.

Kika på videon för mer tips och tankar kring detta.

Förväntningar på Din Hund och Er Träning

Tags:
2 Comments
 1. Ulla Askeroth 3 år ago

  Intressant, men jag är hörselskadad o hör dåligt. Skulle gärna vilja få ett tips på hur jag ska göra med min snart 4-åriga dvärgpudeltik. Hon är min älskling men problemet är att hon är väldigt bunden vid mig. Jag är ensamstående pensionär. Vi går på långa promenader, ca 2 timmar varje morgon tillsammans med ett par andra med hundar. Sedan 3 kortare promenader mest ensamma varje dag. Men jag kan inte lämna henne tillsammans med någon hon känner, om jag har ärende att göra. Hon vrålar o skriker då.

  • Author
   Positiv Hundträning 3 år ago

   Hejsan Ulla, det låter som att hon lider av separationsångest. Det kan ta tid att lösa, speciellt om det pågått länge. Jag skulle rekommendera att du hittar en hundpsykolog som använde positiva träningsmetoder i ditt område för att boka en konsultation. Här kan du börja kika: http://hitta.sverigeshundforetagare.se

   Med vänlig hälsning,
   Ulrika

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

 © positivhundträning 2020 |   Orgnummer: 8501227485   |   Postadress: Fränstavägen 344, 84012, Fränsta

Log in with your credentials

Forgot your details?