Träningsfilosofi

Alla som har hund vet väl att de har en personlighet?

Hur kan det då komma sig att hundträning ofta kommer förpackat med träningsplaner som ska funka för alla hundar, oavsett personlighet?

Fido 1 kanske skäller på besökare för att han är exalterad och glad, medan Fido 2 skäller för att han är rädd. Ska de två hundarna verkligen tränas på samma sätt?

Absolute inte!

Hos oss tar vi din hunds personlighet på största allvar, och det är den som styr vilka lekar och övningar din hund behöver jobba på.

Med våra metoder har fler hundägare än någonsin sett snabba resultat, och allt med positiva metoder.

Vårt motto ”jobba smartare, inte hårdare”

Om inte det vore bra nog så tror inte vi på att du kan ”motionera bort” ditt  problem, eller att du behöver spendera flera timmar i vecka på din hundträning för att lyckas.

Vi använder lätta övningar som du enkelt kan integrera i vardagslivet. Varför inte träna din hund samtidigt som du lagar mat, när du hämtar barnen på dagis eller på promenaden?

Om du har tight om tid så har vi lösningen! Vårt motto: jobba smartare, inte hårdare!

”Vi tar din hunds personlighet på största allvar”

Inga ”one-size-fits-all” metoder!

Hos oss får du INTE en träningsplan som innehåller övningar som ska ”funka för alla”.  One-size-fits-all metoderna tar lång tid att göra (för att du gör så mycket som din hund inte behöver) och lång tid att fungera (eftersom det tar ett tag att gå igenom alla övningar tills du hittar den som din hund egentligen borde fokusera all sin tid på!).

Ser du vad vi menar? När vi vet vad som ligger bakom din hunds beteende på ett mer komplext plan så kan vi lätt plocka bort alla onödiga övningar och fokusera på det som verkligen funkar! Därmed får du bättre resultat, snabbt och utan att behöva betala för en massa extra fluff som du aldrig behövde.

Välkommen in i den nya världen av hundträning som funkar för din hund, dig och ditt liv!