.

Träningskortet

Träningskortet är som ett gymkort för hundar. Här betalar du månadsvis och kan välja mellan 4 träffar i månaden. 

Som medlem får du:

Fyra träningsträffar per månad

I träningskortet kan du välja upp till 3 av 4 möjliga träffar per månad. Träffarna har olika teman som rullar varje månad och är ca 1,5 timmar långa och vi tar in ca 4–5 hundar max varje gång.

Vecka 1: Vardagslydnad

Här kommer vi till exempel träna saker som att hälsa fint, inte dra på kopplet, bättre impulskontroll, självförtroende, fokus på promenaden m.m.

Vecka 3: Öppen träning

Precis som det låter kan du här komma och träna precis vad du vill med störning av andra hundar. Ulrika finns så klart också på plats för att hjälpa dig med problem och funderingar.

Vecka 2: Aktivering

Här tränar vi bland annat nosework, enkel agility, tricks, apportering, parkour, balansbollsträning och andra roliga aktiveringar för dig och din hund.

Vecka 4: Teori- och fikaträff

Det här är en träff där vi djupdyker i olika intressanta teman. En riktigt nördträff där du kan fråga all de knasiga frågorna du aldrig hinner få svar på annars.

Det här är inte allt utan du får ännu mer som medlem!

1 timmes privatträning ingår!

Vid köp av träningskort får du också en privatträff där vi gör en utvärdering och träningsplan skräddarsydd till din hund.

Här träffas vi i Torpshammar eller via telefon och går igenom din hunds historik och lägger upp en skräddarsydd träningsplan tillsammans. 

 

Psst…du får också det här på köpet!

BONUSGÅVA: ONLINEKURS!

Alla som bokar får också en kort onlinekurs med det tre viktigaste färdigheterna din hund behöver för att gå på kurs.

De här lekarna/övningarna lär din hund att slappna av på kurs och samt att vara följsam och kunna fokusera runt andra hundar. De här lekarna kan du börja göra så fort du bokat ditt träningskort!

 

Med vårt träningskort kommer du helt enkelt aldrig vara utan träningsmöjligheter!

Kostnad

300 kr bokningsavgift + 295kr/månad.

Avboka precis när du vill.